Te koop: Ruimte voor Ruimte, Someren/Lierop/Brainport/Eindhoven

Aangeboden, UNIEKE en heel Bijzondere Ruimte voor Ruimte kavel(s), gelegen in het mooie en centraal gelegen Dorp Lierop, aan de Wertstraat, 15 autominuten vanaf Eindhoven / Helmond / Venlo en Weert, op de rand van bebouwing en de echte natuur; op 5 minuten wandelen ligt de Strabrechtse Heide met zijn uitgebreide wandel- en fietspaden. Deze Ruimte voor Ruimte Kavel(s) hebben een variabele grootte  in m2; U heb de keuze; 1800m2, 3615m2 en zelfs 5050m2 ! Verkoop en info worden u graag verstrekt door;

Henk Bukkems 06 53542266, hfab@brabantbos.nlKosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:03-02-2014 om 17:15u
Door:Henk Bukkems
Bekeken door: 2567 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Lierop
Locatie: Google Maps snapshot van Lierop

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.